Tekstschrijven
Artikelen
Webteksten
Redigeren
HOMETINE
BIEDT
TINE
BELOOFT
TINE
VERTELT
TINE
BLOGT
PORTFOLIO
Meer rust en focus met een persoonlijk assistent
Ben je ondernemer en kom je om in het werk? Zou het niet heerlijk zijn om je in 2018 alleen nog maar bezig te houden met de werkzaamheden die je echt leuk vindt en waar je energie uit haalt? Stel jezelf dan de volgende vragen: • Besteed ik veel tijd aan zaken die niet direct tot je eigen vak behoren? • Welke werkzaamheden zou ik het liefst niet meer uitvoeren, maar moeten wel gebeuren? • Welke zaken of activiteiten zou ik graag een keer oppakken, maar kom je niet aan toe wegens tijdsgebrek?

Meer
 


Help, ik moet een tekst opleveren!
‘Schrijf jij even een artikeltje over ons bedrijfsuitje van afgelopen woensdag? Dan kan die vrijdag mee in onze nieuwsbrief’. Zo’n vraag kan je best even overvallen. Zeker als je niet gewend bent om stukjes te schrijven voor een groot publiek. Ik redigeer regelmatig dit soort artikelen voor opdrachtgevers. Ik vertel je de meest gemaakte “fouten” en geef tips over hoe je deze kunt voorkomen.

Meer
 


Geef je blogs extra lading met storytelling
Anita is 22 jaar en helemaal gek van make-up. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de laatste trends. Toen vriendinnen haar regelmatig om advies begonnen te vragen, besloot ze een blog op te starten om haar kennis te delen. Ze plaatste er regelmatig mooie foto’s bij die ze via Google vond. Tot er op een dag een brief op haar deurmat lag. Anita had ongeoorloofd foto’s van anderen gebruikt. Ze moest een boete van € 500,- betalen.

Meer
 


Pagina: 1  2  3 ....
Tine Paulus