Tekstschrijven
Artikelen
Webteksten
Redigeren
HOMETINE
BIEDT
TINE
BELOOFT
TINE
VERTELT
TINE
BLOGT
PORTFOLIO
Help, ik moet een tekst opleveren!
‘Schrijf jij even een artikeltje over ons bedrijfsuitje van afgelopen woensdag? Dan kan die vrijdag mee in onze nieuwsbrief’. Zo’n vraag kan je best even overvallen. Zeker als je niet gewend bent om stukjes te schrijven voor een groot publiek. Ik redigeer regelmatig dit soort artikelen voor opdrachtgevers. Ik vertel je de meest gemaakte “fouten” en geef tips over hoe je deze kunt voorkomen.

Meer
 


Geef je blogs extra lading met storytelling
Anita is 22 jaar en helemaal gek van make-up. Dagelijks struint ze het internet af op zoek naar de laatste trends. Toen vriendinnen haar regelmatig om advies begonnen te vragen, besloot ze een blog op te starten om haar kennis te delen. Ze plaatste er regelmatig mooie foto’s bij die ze via Google vond. Tot er op een dag een brief op haar deurmat lag. Anita had ongeoorloofd foto’s van anderen gebruikt. Ze moest een boete van € 500,- betalen.

Meer
 


Podcasts: het nieuwe bloggen?
Ik heb het in mijn blogs al eens gehad over vloggen als alternatief of aanvulling op je blogs. Nu las ik in een artikel dat een podcast volgens sommigen het nieuwe bloggen is. Daar wilde ik meer over weten. Jij ook? Ik zette de belangrijkste punten voor je op een rijtje.

Meer
 


Pagina: 1  2  3 ....
Tine Paulus