Tine ondersteunt

Virtual assistant met passie voor tekstschrijven

Je bent ondernemer en eigenlijk altijd aan het werk. Toch heb je niet het idee dat je altijd even effectief werkt. Er komen steeds meer werkzaamheden bij waar je tegenop ziet en die je steeds voor je uitschuift. Soms verzucht je: “Wat zou het heerlijk zijn om me alleen nog maar bezig te houden met de werkzaamheden die ik echt leuk vind en waar ik energie uit haal!” Herkenbaar? Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

  • Besteed ik veel tijd aan zaken die niet direct tot het uitoefenen van mijn eigen vak behoren?
  • Welke werkzaamheden zou ik het liefst niet (meer) uitvoeren, maar zijn wel belangrijk?

Liggen je antwoorden op het gebied van:

  • het inrichten en bijhouden van een Twitter-, LinkedIn- en/of Facebook-account
  • je website verbeteren of up to date houden
  • bloggen
  • een eigen nieuwsbrief ontwikkelen
  • presentaties voorbereiden
  • offertes opstellen
  • teksten of verslagen opstellen of redigeren
  • communiceren met klanten via de mail?

Ik neem je deze werkzaamheden graag uit handen. En als je er behoefte aan hebt, doe ik nog meer. Ik heb veel ervaring met het organiseren van (klant)bijeenkomsten en secretariële ondersteuning. Al met een paar uur per week zorg ik ervoor dat je meer ruimte krijgt voor datgene dat je het liefst doet; het uitoefenen van je vak. 

Hoe werkt het?

We gaan samen om de tafel en bespreken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden. We maken een inschatting van het aantal uren dat dit gemiddeld per week kost en ik maak een voorstel voor je. Als je akkoord bent, kan ik snel voor je aan de slag. We werken samen op freelance basis. Ik werk vanaf mijn eigen locatie, dus een extra werkplek is niet nodig.

Wat vinden mijn klanten

Ronald Treijtel, directeur Flox Ondernemershuis

“Binnen Flox Ondernemershuis werk ik samen met Tine. Zij ondersteunt mij bij organisatorische, tekstuele en administratieve werkzaamheden. Ik ervaar dit als heel effectief en leuk. Ze is heel betrokken, humoristisch, verbindend, initiatiefrijk, hulpvaardig en kritisch opbouwend. Tine houdt  prima overzicht op hoofdzaken, maar ook  op details. Procesmatig werken is haar op het lijf geschreven en ze komt steeds met prima voorstellen en alternatieven om zaken zelfstandig te regelen. Kortom: Tine ontzorgt optimaal, denkt actief mee in alle ontwikkelingen en is een kei in communicatie en teksten. Een fijne sparringpartner en collega-ondernemer om mee samen te werken!”

Walter Groen, directie Fundatis:

“Toen ons bedrijf ging groeien, konden we wel wat extra secretariële ondersteuning gebruiken. Tine heeft dit opgepakt, tot we zover waren dat we een vaste managementassistent konden aannemen. Wij waren erg blij met de ondersteuning die Tine ons bood. Ze nam ons werkzaamheden uit handen, die niet tot onze core-business hoorden, waardoor wij meer tijd hadden voor ons eigen werk. Ze werkt snel en denkt mee. Daarnaast was ze flexibel inzetbaar. In drukke perioden werkte ze meer uren en was er even minder te doen, dan was dat ook geen probleem. Fundatis is een professionele organisatie en dat willen we ook uitstralen naar onze klanten en leden uit ons netwerk. De inzet van Tine heeft daar zeker aan bijgedragen.”

Rody Poelhuis, wijkregisseur gemeente Doetinchem:

“Tine verzorgt al meerdere jaren voor ons de coördinatie en de (eind)redactie van de wijkkranten van twee wijken in Doetinchem. Ik vind de samenwerking met Tine erg prettig. Ze is een goede procesbegeleider voor het redactieteam. Ze stuurt zowel op de inhoud als op wat wanneer af moet zijn. Haar houding is betrokken, loyaal en flexibel. Als er iets anders loopt dan verwacht dan schakelt ze snel en is ze niet voor één gat te vangen. Ze bedenkt altijd wel een creatieve oplossing. Tine is ook een creatieve schrijver. Ze schrijft de taal die de mensen spreken. Haar empathische vermogen komt hierbij goed naar voren.”

Wil jij structureel tekstuele en/of secretariële klussen uitbesteden? Neem dan contact met me op

Mail dan naar info@tineschrijft.nl of neem telefonisch contact met me op via 06-21211586. Ik kom graag bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken.

Eenmalige tekstklussen

Heb je geen structurele ondersteuning nodig, maar heb je af en toe wel (eenmalige) tekstklussen? Ook die doe ik graag voor je. Lees meer