Tekstbureau Tine Schrijft Doetinchem virtueel assistent tekstschrijven

Meer rust en focus met een persoonlijk assistent

Ben je ondernemer en kom je om in het werk? 

Zou het niet heerlijk zijn om je alleen nog maar bezig te houden met de werkzaamheden die je echt leuk vindt en waar je energie uit haalt?

Stel jezelf dan eens de volgende vragen:

 • Besteed ik veel tijd aan zaken die niet direct tot mijn eigen vak behoren?
 • Welke werkzaamheden zou ik het liefst niet meer uitvoeren, maar moeten wel gebeuren?
 • Welke zaken of activiteiten zou ik graag een keer oppakken, maar kom ik niet aan toe wegens tijdsgebrek?

Liggen je antwoorden op het gebied van:

 • het inrichten en bijhouden van een Twitter- LinkedIn- en/of Facebook-account
 • je website verbeteren/up to date houden
 • bloggen
 • een eigen nieuwsbrief ontwikkelen
 • administratieve werkzaamheden
 • een netwerkbijeenkomst/klantevent organiseren
 • presentaties voorbereiden
 • offertes opstellen
 • teksten of verslagen opstellen of redigeren?

Dan kan ik je prima ondersteunen. Al met een paar uur per week neem ik je veel werk uit handen, waardoor jij je kan richten op het uitoefenen van je vak.

Hoe werkt het?

We gaan samen om de tafel en bespreken welke werkzaamheden je wilt uitbesteden. We maken een inschatting van het aantal uren dat dit gemiddeld per week zal kosten en ik maak een voorstel voor je. Als je akkoord bent, kan ik snel voor je aan de slag. We werken samen op freelance basis. Ik werk vanaf mijn eigen locatie, dus een extra werkplek is niet nodig.

Dit zegt een opdrachtgever over mijn diensten:

“Wij zijn blij met de ondersteuning die Tine ons biedt. Ze neemt ons werkzaamheden uit handen, die niet tot onze core-business horen, waardoor wij meer tijd hebben voor ons eigen werk. Ze werkt snel en denkt mee. Daarnaast is ze flexibel inzetbaar. In drukke perioden werkt ze meer uren en is er even minder te doen, dan is dat ook geen probleem. Fundatis is een professionele organisatie en dat willen we ook uitstralen naar onze klanten en leden uit ons netwerk. De inzet van Tine draagt daar zeker aan bij.”

Walter Groen, directie Fundatis

Wil jij ook meer rust en focus?

Mail dan naar info@tineschrijft.nl of neem telefonisch contact met me op via 06-21211586. Ik kom graag bij je langs om je wensen en ideeën te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *